Jogi nyilatkozat

A honlap tulajdonosa és üzemeltetője: ECO clean-tech Kft. 1085 Budapest, József körút 52-56. 1. em. 9. Cégjegyzékszám: 01-09-282404 Adószám: 25563322-2-42

A honlap teljes tartalma a honlap tulajdonosának tulajdona. Azt másolni (akár részleteiben, akár teljes egészében), utánközölni, vagy bármilyen módon felhasználni a honlap tulajdonosának írásos engedélye nélkül tilos. Minden jog fenntartva. A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a honlap tartalmát bármikor, külön értesítés nélkül megváltoztassa. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget az esetleges sajtóhibákért vagy elírásokért.

A honlap magyar nyelven készült. A honlap tulajdonosa nem tehető felelőssé magyar nyelv nem megfelelő ismeretéből fakadó problémák miatt. A honlap tulajdonosa továbbá elhárít minden felelősséget a honlap szövegezésének helytelen értelmezéséből fakadó vélt vagy valós károkkal kapcsolatban. A honlapon található technológia leírások, szolgáltatás ismertetők és egyéb adatok csak tájékoztató jellegűek és nem számítanak közvetlen ajánlattételnek.

Adatvédelmi irányelvek

A honlap üzenetküldőjében a látogató által leírt személyes adatok megadása önkéntes. A honlap tulajdonosa nem végez adatgyűjtést és adatkezelést. A megadott személyes adatok kizárólag a kapcsolattartás miatt szükségesek, a honlap tulajdonosa azokat biztonságban tartja, nem gyűjti adatbázisban és harmadik félnek nem adja át.