SkyVac – Tisztítás a magasban

Sky Vac berendezés – tisztítás a magasban

Az Eco CleanTech koncepció különleges berendezése 12 méteres (4 emelet) magasságig az ereszcsatornákban összegyűlt falevelek és hordalékok eltávolítására, valamint egyéb magasban lévő területek tisztítására alkalmas.

A technológia

A Sky Vac berendezés egy speciális, igen hosszú szívócsővel és cserélhető fejjel ellátott ipari porszívó. A különleges kialakítás miatt egészen 12 méterig akadálytalanul elvégezhetők a tisztítási feladatok.

A megfelelő méretet 1,5 méteres csövekkel lehet optimálisan beállítani. A cserélhető fejekkel pedig az adott munkafeladathoz tökéletesen megfelelő szívófej választható.

A legújabb karbon technológiának köszönhetően egy cső csak 310 gramm tömegű, így az egész 12 méteres csőszett tömege, fejjel együtt mindössze 3,5 kg. Így egy ember igen könnyen megoldhatja az olyan helyeken is a tisztítási feladatokat, ahol ez hagyományos módszerekkel megoldhatatlan lenne.

Sokoldalú - hatékony - egyszerű

Sokoldalúan használható:

A Sky Vac berendezés legfőbb felhasználási területe az ereszcsatornák takarítása. Akár a 4. emelet magasságában is képes maradéktalanul eltávolítani a faleveleket vagy az egyéb hordalékokat. Ezen kívül áruházakban, repülőtereken és vasútállomásokon a magasban található szellőző csatornák, csövek és tartó elemek tisztításának, portalanításának is kiváló eszköze lehet.

Hatékony eszköz:

A munkákat 12 méter magasságig akadálytalanul tudjuk végezni. A szívócsövön található vezetéknélküli kamerával (éjjellátó is) tudjuk követni az elvégzendő munkálatokat. A munka során végzett tevekénységet a megrendelő akár az interneten keresztül is tudja ellenőrizni, vagy videóra rögzíthető az egész munkafolyamat.

Egyszerűen használható:

Akár takarításra, akár csak kamerás ellenőrzésre használják, kezeléséhet elég egy ember. Nincs szükség létra vagy állvány használatára, daru vagy más eszköz bérlésére. Továbbá nincs szükség különleges biztonsági intézkedésekre.

Miért érdemes a SkyVac szolgáltatásunkat választani?

A SkyVac segítségével számos olyan tisztítási feladat gyorsan megoldható, mely a nagy magasság miatt csak sokkal körülményebben és nagyobb költséggel végezhető el.

Nem kell drága emelőkosaras vagy daru eszközt bérelni és üzemeltetni.
Nincs szükség alpin- vagy más veszélyes technológiára és ahhoz egy csapatot bérelni.
Nincs szükség a terület lezárására vagy külön biztonsági intézkedésre.
Nincs szükség állványzat felépítésére vagy speciális létrákra.

A SkyVac 12 méteres csőszettjének köszönhetően 4 emeletes magasságok is elérhetőek.

Éjjel-nappal használható vezeték nélküli kamerával látható az akár 12 méteres magasságban végzett és interneten ellenőrizhető munka.

Költséghatékony, hiszen a SkyVac könnyű szerkezetének köszönhetően nincs szükség plusz munkaerőre vagy emelődaru bérlésre.