EcoGum – Rágógumi eltávolítás

EcoGum - rágógumi és más szennyeződés eltávolítás

Az Eco CleanTech koncepció egyedülálló eszköze megszünteti a rágógumi szennyeződést, kül- és beltéren egyaránt. Mindezt a környezet rendes, üzleti tevékenysége és a gyalogos közlekedés megzavarása nélkül.

A technológia

A technológia lényege, hogy a berendezés szivattyúja 30 ml tisztítóoldatot juttat percenként és folyamatosan a cső végén található keféhez. Ott történik a vegyi anyag elpárologtatása, mely egyben a szennyeződést és a rágógumit is teljesen feloldja. Ez a tisztítási eljárás alkalmas rágógumi, olaj, zsír, festék, öntapadós címkék, graffitik, és a sima régi szennyeződések eltávolítására.

A rágógumi, tisztítószer egy ártalmatlan, korrozív/szulfát-mentes és teljes mértékben biológiailag lebomló folyadék, amelynek természetes pH érteke van és kémiai adalékanyagoktól mentes. A koncepció 100% -ban környezetbarát, ergonomikus és hatékony. A gép megszakítás nélküli napi normális működése során 8 liter oldószert használ, míg a nagynyomású (mosás) eljárások akár 40 liter vizet is elhasználnak percenként.

Környezetbarát és hatékony

Környezetbarát technológia:

A rágógumik és egyéb szennyeződések eltávolítása ezzel a berendezéssel teljesen környezetbarát. A berendezés nem használ káros vegyi anyagokat. Az egyedülálló tisztító oldatok megújuló forrásokból származó, cukor-enzim alapúak és teljesen lebomlanak. A berendezés nem használ vizet sem.

Hatékony tisztítás:

A gőznyomás (hő) és a különleges tisztító megoldás kombinációja segítségével egy rágógumi 4 másodperc alatt távolítható el. Folyamatos használat mellett a tapasztalatok szerint óránként 150-350 darab rágógumi eltávolítása lehetséges. Ez a többi módszerhez képest kétszeres hatékonyságot jelent.

Biztonsággal használható bármilyen felületen

Az EcoGum technológia fizikai behatás nélkül, kémiai elpárologtatással végzi a rágógumi végleges eltávolítását. Ezért bármilyen felületen használható (kő, fa, textil stb.) és nem okoz abban károsodást.
Az EcoGum rágógumi eltávolítás biztonsággal végezhető műemlék épületben vagy értékes burkolattal rendelkező beltérben is.

Miért érdemes az EcoGum szolgáltatásunkat választani?

Az EcoGum technológia segítségével szinte bármilyen felületről nyom nélkül eltávolítható a rágógumi szennyeződést. Kül- és beltéren egyaránt használható. Előnyei más módszerekkel szemben ˃

Nincs vízfogyasztás és ártalmas vegyszerhasználat, ezért rendkívül környezetkímélő.

Nem szükséges vízcső és elektromos ellátás. Így nem kell kerülgetni a különböző vezetékeket.

Nincs zaj-, porszennyezés, és nincs fröccsenő víz. Ezért a munka bármikor, akár normál napi forgalom mellett is elvégezhető.

Nincs keletkező szemét, mert a rágógumit a készülék teljesen elpárologtatja.

100%-ban környezetbarát, teljes mértékben biológiailag lebomló folyadékot használ.

A rágógumi és egyéb szennyeződéseket nyom nélkül eltávolítja, elpárologtatja.

Fizikai behatás nélkül tisztít, ezért alkalmazható kényes vagy értékes felületen, akár műemlék épületben is. Kő, fa, textil vagy bármilyen felületen használható, kül- és beltérben egyaránt.