skyvac-kiemelt-4

skyvac

A SkyVac technológia előnyei más módszerekkel szemben

Azonnal informál az állapotokról.

Mindenféle különleges előkészület nélkül, a kamera használatával pillanatok alatt felmérhető a magasban lévő terület állapota vagy szennyezettsége. A teljes munkafolyamat lentről kontrollálható. A munka elvégzése után pedig a megrendelő akár az irodájából is ellenőrizheti a végeredményt.

Nincs szükség különleges csapatra.

A magasban végzett munkához különlegesen képzett csapatra lenne szükség. Viszont a SkyVac használatához elég egy ember is, és mivel ő a földön állva végzi a munkáját, különleges biztonsági intézkedésekre sincs szükség.

Nem kellenek hozzá drága eszközök.

Nem kell bonyolult állványt építeni vagy speciális létrákat használni. Nem kell drága darukat vagy emelőket bérelni. Ezzel az eszközzel az ellenőrzés vagy a takarítás folyamata 12 méterig a földről is elvégezhető.

Nem akadályozza a mindennapos tevékenységeket.

Mivel nincs állvány, létra vagy egyéb eszköz, illetve nincs szükség különleges biztonsági intézkedésekre, a munkavégzés nem akadályozza az adott épületben vagy az utcán lévő forgalmat. Nem kell lezárni területeket.

Az eddigi tapasztalatok.

A SkyVac szolgáltatást megrendelők visszajelzései alapján elmondhatjuk, hogy ez a berendezés összességében sokkal gyorsabban megoldja az épületek esőcsatorna takarítását és a magasan lévő épületrészek tisztítását, mint más technológiák. Nem kell állványokat és létrákat felállítani, és a munkaterületet sem kell nagy körben elzárni a járókelőktől.

Az épületek ereszcsatornáinak folyamatos takarításával és egyszerű ellenőrzési lehetőségével pedig minimálisra csökkentek az ereszek eltömődéséből és elhasználódásából adódó beázások.