tiszta-varos

Eco Clean Tech - nemzetközi tapasztalatok

Az Eco Clean Tech koncepció számos városban elterjedt Észak-Amerikában, Ausztráliában, Spanyolországban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Németországban és Franciaországban.

Nemzetközi tanulmányok kimutatták, hogy az elhanyagolt és szemetes környezet növeli a további szemetelésre való hajlamot. A nem megfelelő tisztaságú környezet pedig negatív hatással van a kereskedelemre és a turizmusra. Tehát a közösségi területek tisztítására fordított pénz és energia megtérül.

Igény a környezetbarát és egyszerű rágógumi mentesítésre

Egyre több önkormányzat ismerte fel, hogy szükség van a közösségi területek tisztán tartása és rágógumi-mentesítése. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a rágógumitól teljesen mentesített területen sokkal kevesebb új szennyeződés keletkezett, mert a lakosokat a tiszta terület odafigyelésre készteti.

EcoGum- a leghatékonyabb rágómentesítés megoldás

Az EcoGum technológiával a felület sérülése nélkül eltávolíthatóak a rágógumi szennyeződések. használható a közterek kőburkolatán, az épületek értékes padlózatán, szőnyegen, műanyagfelületen, faburkolaton és szinte minden felületen.
A speciális technológiánk használatával a tisztítási folyamat a terület lezárása nélkül, a járókelők normál napi forgalma mellett elvégezhető. Nincs fröccsenő víz, nem használunk káros vegyszereket, nem kell vezetékeket kerülgetni.

Saját nemzetközi referenciáink:
• Statoil Malmö.
• Vårboskolan Arlöv.
• Burlöv önkormányzat.
• Burlöv lakáshivatal.
• Lundi egyetem.
• Burger King Malmö.